Dziudo varžybų maratonas Kaune

Ramūnas Diburys LR U-17 iki 50 kg. čempionas

Sausio 11,12,13 dienomis Plungės SM ir Plungės dziudo klubo imtynininkai buvo išvykę į triejų dienų varžybų maratoną Kaune. Sausio 11 vyko U-17 (jaunių iki 17 metų) varžybos, sausio 12 – U-15 (jaunučių iki 15 metų) ir sausio 13 dieną U-12 (jaunučių iki 12 metų) varžybos.

Sausio 11 dieną Lietuvos Respublikos U-17 jaunių pirmenybėse visus iš eilės triuškino ir čempiono vardą iškovojo Ramūnas Diburys. Kiti Plungės dziudo klubo imtynininkai taip pat stengėsi neatsilikti: A.Oganianias ir D.Kasteckas užėmė penktąsias vietas. Septintąsias vietas šiose varžybose užėmė: L. Dobrovalskis, S.Razgutė ir V. Lukšaitė.

Po varžybų vyko Lietuvos dziudo trenerių susirinkimas, kuriame buvo svarstoma, kurie sportininkai pasiliks Lietuvos jaunių rinktinėje ir į kuriuos turnyrus reikėtų vykti norint pasiruošti Europos jaunių čempionatui. Iš mūsų Plungės SM ir dziudo klubo į rinktinę pateko du imtynininkai – Ramūnas Diburys ir Donatas Kasteckas.

Sausio 12 dieną Lietuvos Respublikos U-15 jaunučių dziudo pirmenybėse sekdama dieną prieš tai draugų parodytu pavyzdžiu puikiai pasirodė ir prizinę trečiąją vietą iškovojo Barbora Butkutė. Barborai tai buvo pirmosios rimtos varžybos, kuriose mergina labai gerai sukovojo. Džiaugiamės augančia perspektyvia imtyninke.

Sausio 13 dieną LŽŪ Universitete vyko jauniausių dziudo imtynininkų iki 12 metų dziudo varžybos, kuriose atskirose svorio kategorijose net keturi sportininkai tapo čempionais! Tai svorio kategorijoje iki (25 kg.) Gabrielė Spudulytė, iki (30 kg.) Aivaras Kasteckas, iki (38 kg. ) Rapolas Bogužas ir virš (55kg.) Julius Valužis. Antrąsias vietas iškovojo svorio kategorijoje iki (27 kg.) Gintas Žebrauskas, virš (55 kg.) Karolis Mockus, bei trečiąsias vietas iškovojo svorio kategorijose iki (27 kg. ) Lukas Lingys, iki (30 kg.) Vaidas Pronckus, iki (55 kg.) Tautvydas Baltušis ir Mantvydas Smilgis.

Treneris Antanas Kasteckas

Įrašas paskelbtas temoje Varžybos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *