Lietuvos Žemaitijos zonos jaunučių žaidynės ir V-as tarptautinis turnyras „Pavasaris 2012“

Praėjusį savaitgalį Plungėje vyko dvejos dziudo varžybos: Lietuvos Žemaitijos zonos jaunučių žaidynės ir V-as tarptautinis turnyras „Pavasaris 2012“, treneriui Kęstučiui Šermukšniui atminti.

Žemaitijos zonos prizininkai ir čempionai
Žemaitijos zonos varžybose dalyvavo net po tris imtynininkų komandas iš Klaipėdos ir Šiaulių, o iš Telšių, Šilutės, Skuodo, Plungės – po vieną.

Į finalines žaidynes, kurios vyks Kaune birželio 1-2 dienomis, pateko visi varžybose dalyvavę plungiškiai. Reikia paminėti, kad finalinėse varžybose dalyvaus penkių zonų nugalėtojai: Centro, Rytų, Aukštaitijos, Žemaitijos, Dzūkijos. Vaikinai varžysis dešimtyje svorio kategorijų, o merginos – devyniose.

Šiose varžybose šauniai kovėsi ir pirmąsias vietas savo svorio kategorijose iškovojo Aivaras Kasteckas, Vaidas Pronckus, Lukas Čiuželis, Šarūnas Stanevičius, Austėja Pronckutė, Saulė Anužytė, Gabrielė Spudulytė. Antrąsias vietas užėmė Titas Lesovojus, Jonas Garba, Akvilė Valauskaitė. O ant trečio pakylos laiptelio lipo Gintas Žebrauskas, Edvinas Vaškys, Tomas Jašmontas ir Dainora Urbonaitė.

Trenerio Kęstučio Šermukšniaus atminimo turnyro prizininkai ir nugalėtojai
V-ame tarptautiniame turnyre „Pavasaris 2012“, treneriui Kęstučiui Šermukšniui atminti dalyvavo sportininkai iš Panevėžio, Biržų, Liepojos, Klaipėdos, Skuodo, Šilutės ir Plungės. Turnyro atidaryme dalyvavo trenerio žmona Dalytė, sūnus Skirmantas ir svečiai, kurie prisidėjo organizuojant ir vykdant varžybas – Romas Remėza, Alvydas Viršilas, Regina Recepienė.

Šiame turnyre, savo svorio kategorijose pirmąsias vietas iškovojo šie Plungės dziudo imtynininkai: Lukas Čiuželis, Šarūnas Stanevičius, Gabrielė Spudulytė, Nojus Kuzavas, Danielius Vaitkus, Gintautas Gaučys ir Austėja Pronckutė.

Antrąsias vietas užėmė Paulius Šimkus, Jonas Garba, Akvilė Valauskaitė, Dainora Urbonaitė, Titas Lesovojus ir Romas Mileris.

Trečiąsias vietas – Vaidas Pronckus, Aivaras Kasteckas, Daumantas Česnauskis, Saulė Anužytė, Osvaldas Urbonas, Mindaugas Narkus, Edvinas Mažeika ir Gintas Tilvikas.

Treneris Antanas Kasteckas

Įrašas paskelbtas temoje Varžybos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *