Tarptautinė Dziudo Stovykla Lenkijoje

Sausio 6-8 dienomis Lenkijoje, Elblago mieste vyko tarptautinė dziudo stovykla. Dalyvavo 300 dalyvių iš Lenkijos, Rusijos ir Lietuvos. Su treneriu Antanu Kastecku į stovyklą vyko gabiausieji Plungės sporto mokyklos auklėtiniai: Šarūnas Stanevičius, Donatas Kasteckas, Lukas Čiuželis, Aivaras Kasteckas.
4. Učikomi

Stovyklos metu vyko trys treniruotės per dieną, viso – šešios valandos įtemto darbo. Dziudo imtynininkams savo techniką rodė dukart Olimpinių žaidynių prizininkė Aneta Szczepanska ir Europos čempionas Robert Krawczyk. Imtynininkams buvo parodyta tiek technikos stovėsenoje ir parteryje, kad įsisavinti prireiks net pusmečio įtemtų treniruočių.

Po stovyklos sportininkams skaudėjo visą kūną, tačiau paklausus jų ar dar važiuotų į tokią stovyklą, vienbalsiai atsakė TAIP. Ji davė tiek naudos, lyg mes būtume dirbę namuose visą mėnesį. Vaikai nori treniruotis ir siekti aukštų rezultatų, tik į šias stovyklas reikia vykti iš tėvelių ar rėmėjų pinigų. Būtų labai gerai, kad prisidėtų Plungės rajono savivaldybė, Plungės sporto mokykla.

Treneris Antanas Kasteckas

Įrašas paskelbtas temoje Informacija. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *