Lietuvos Respublikos dziudo U-20 čempionatas.

Vasario 25-26 dienomis Kaune vyko Lietuvos Respublikos dziudo U-20 čempionatas. Varžybose puikiai pasirodė ir namo medalius parvežė: Donatas Kasteckas ir Ramūnas Diburys!

Donatas_Kasteckas

Donatas Kasteckas pirmojoje kovoje susitiko su sportininku iš Kauno rajono E. Stankiu ir šią kovą laimėjo „Juko“ įvertinimu. Antrąją kovą susitiko su panevėžiečių E. Janavičiumi imties laiką baigė lygiai, vyko pratęsimas, tai pat lygiosios, teisėjų sprendimu pergalę atidavė Donatui. Trečioji kova vyko dėl išėjimo į finalą su kauniečiu K. Sakalausku. Šią kovą laimėjo labai greitai „Ipon“ vertinimu. Finalinėje įtemtoje kovoje su kauniečiu T.Galastian,  pergalės pasiekti nepavyko ir tapo iki 73 kilogramų vicečempionų. 

Ramūnas Diburys

Ramūnas Diburys pirmąją kovą susitiko su skuodiškiu O.Jonušu ir šią kovą laimėjo „Wazary“ vertinimu. Antrąją kovą susitiko su panevėžiečiu E. Don, nors Ramūnas pralošinėjo „Juko“ vertinimu, likus 30 sekundžių iki kovos pabaigos, numetė ir išplėšė pergalę. Trečiąją kovą susitiko su alytiškiu E. Nenartavičių, du kartus numetė „Wazary“ ir laimėjo kovą. Ketvirtą kovą dėl išėjimo į finalą su kėdainiškiu R. Cukanovu teko Ramūnui nusileisti. Penktąją kovą kovojo su kauniečių G.Kasparavičiu gražiu metimu „Ipon“ nugalėjo.  Ramūnas, svorio kategorijoje iki 81 kilogramų, tapo trečios vietos laimėtoju. Kitiems Plungės imtynininkams iškovoti pergalių nepavyko.

Treneris Antanas Kasteckas

Įrašas paskelbtas temoje Varžybos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *