Turnyras Austrijoje

Komanda

Plungės dziudo imtynininkai balandžio 25-26 dienomis buvo išvykę į Vieną – dziudo tarptautinį turnyrą, kuriame dalyvavo keturios amžiaus grupės U-20, U-17, U-15 ir U-13. Vienos dziudo turnyre dalyvavo 17 valstybių Austrija, Čekija, Vengrija, Italija, Lenkija, Slovakija, Kroatija, Slovėnija, Rumunija, Lietuva, Baltarusija, Bulgarija, Rusija, Ukraina, Latvija, Kipras ir Šveicarija.

Vienos dziudo turnyre geriausiai pasirodė ir antrąsias vietas iškovojo svorio kategorijoje iki 28 kilogramų Lukas Lingys ir iki 30 kilogramų Aivaras Kasteckas, trečiąsias vietas iškovojo svorio kategorijoje iki 55 kilogramų Ramūnas Diburys ir iki 30 kilogramų Gabrielė Spudulytė. Kitiems sportininkams sekėsi tai pat neblogai, bet ant apdovanojimo pakylos užlipti nepavyko – penktąsias vietas užėmė Zigmas Pečiulis, Džiugas Tumas, Gintas Žebrauskas. Septinti liko Lukas Čiuželis, Donatas Kasteckas, Vygantas Narkus, Aleksandr Oganian, Gytis Palubeckas, Austėja Pronckutė, Paulius Šimkus, ir Mantas Vaitkevičius. Devinti liko Tautvydas Baltušis, Rokas Burvys, Haroldas Kelerta, Mindaugas Lučinskas, Karolis Mockus, Vaidas Pronckus, Šarūnas Stanevičius, Algirdas Tipšas. Kitiems dziudo imtynininkams sekėsi prasčiau, bet jie įgijo patirties ir suprato, kad iš kitų šalių dziudo imtynininkai yra tokie patys su jais galima kovoti tik gal reikėjo daugiau padirbėti, pasistengti namuose, treniruotėse.

Į šias varžybas važiavo trisdešimt septini sportininkai ir devyni tėveliai kurie padėjo juos prižiūrėti ir padaryti ekskursiją po Vieną. Visus vaikus nuvedėme į zoologijos soda, pavaikščiojo po Vieną, sportininkams labai patiko. Plungės dziudo klubas nori padėkoti visiem tėveliams, rėmėjams, Plungės rajono savivaldybei ,bei Plungės sporto mokyklai.

Treneris Antanas Kasteckas

Įrašas paskelbtas temoje Varžybos ir pažymėtas .Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *