Tarptautinis dziudo turnyras Tartu (Estijoje)

Lapkričio 16-18 dienomis Estijoje Tartu mieste vyko tarptautinis dziudo turnyras. Kuriame dalyvavo komandos iš Suomijos, Rusijos, Baltarusijos, Latvijos, Estijos ir Lietuvos.

Prie sporto centro Tartu mieste iš kairės D.Tumas, M.Vaitkevičius, A.Kasteckas, A.Tipšas, L.Lingys, R.Diburys ir D.Kasteckas.

Plungės SM ir Plungės dziudo klubo vaikinam sekėsi itin gerai į Plungė parsivežė septynis medalius vieną aukso, du sidabro ir keturis bronzos. Vyko kelių amžiaus grupių dziudo varžybos, geriausiai sekėsi gimusiems (1991-1992 m.) svorio kategorijoje iki 55 kg. pirmąją vietą iškovojo Algirdas Tipšas, antrąsias vietas iškovojo svorio kategorijoje iki 50 kg. Ramūnas Diburys ir iki 73 kg. Mantas Vaitkevičius, kitoje amžiaus grupėje (1993-1994 m.) trečias liko svorio kategorijoje iki 55 kg. Donatas Kasteckas, (1995-1996 m.) grupėje tai pat trečias svorio kategorijoje per 60 kg. Džiugas Tumas ir jauniausioje grupėje (1997-1998 m.) trečiąsias vietas iškovojo svorio kategorijoje iki 27 kg. Lukas Lingys ir iki 30 kg. Aivaras Kasteckas.

Nepasisekė bet visas jėgas atidavė, kad laimėtų Gintas Žebrauskas, Vilius Leščinskas, Rapolas Bogužas, Tautvydas Baltušis ir Linas Dobrovalskis. Treneris nori padėkoti tėveliam, rėmėjam kurie padėjo išvykti į Tartų miestą didelis ačiū Haroldui Bogužui, Sauliui Baltušiui ir mūsų klubo Prezidentui Voldemarui Bučiui.

Treneris Antanas Kasteckas

Įrašas paskelbtas temoje Varžybos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *