Tarptautinis jaunių dziudo turnyras Ukmergėje

Ukmergės miesto herbas Gegužės 25 dieną Ukmergėje vyko tarptautinis jaunių dziudo turnyras skirtas D. Žvirblio ir I. Vadoklytės atminimui. Šiame turnyre dalyvavo dziudo imtynininkai iš Lenkijos ir Lietuvos miestų bei rajonų – Vilniaus, Alytaus, Alytaus rajono, Utenos, Ukmergės, Rokiškio, Elektrėnų, Kauno, Kauno rajono ir Plungės. Į šį turnyrą vykome tik šeši imtynininkai iš Plungės,  penki iškovojo medalius tik vienam pritrūko sportinės sėkmės.

Pirmąją vietą iškovojo svorio kategorijoje iki 46 kilogramų Donatas Kasteckas, antrąsias vietas iškovojo svorio kategorijoje iki 50 kilogramų Ramūnas Diburys ir svorio kategorijoje iki 60 kilogramų Linas Dobrovalskis, trečiąsias vietas iškovojo svorio kategorijoje iki 42 kilogramų Aleksandr Oganian ir svorio kategorijoje iki 66 kilogramų Tomas Vaitkevičius.

Visų imtynininku vardu norime padėkoti „Plungės dziudo klubo“ prezidentui Voldemarui Bučiui, kuris padeda šiam klubu bei sportininkams. Į Ukmergę važiavome su Voldemaro Bučiaus padovanotu klubui automobiliu.

Treneris Antanas Kasteckas

Įrašas paskelbtas temoje Varžybos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

1 komentaras apie Tarptautinis jaunių dziudo turnyras Ukmergėje

  1. Atgalinis pranešimas: Plungės Dziudo Klubas » Akimirkos iš Ukmergės

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *