Apžvalgos – Biržų dziudo klubas “ROONI”

Biržų DK „JUDOROONI“

Biržų DK ROONI
Nuoroda: http://www.judorooni.com/
Prezidentas: Arūnas Brazdžionis

Privalumai ::

  • išskirtinis dizainas – puslapis tikrai nurungia visas Lietuvos dziudo klubų interneto svetaines savo išskirtinimu. Akį traukiantis dizainas, akių nevarginančios spalvos – labai labai gera pradžia kiekvienos sporto šakos klubo puslapiui.
  • lietuviška/angliška versija – dar vienas stiprus žingsnis į priekį – pateikti vartotojams dvi (o gal planuose buvo ir daugiau) kalbų versijas. Šįkart galima pasirinkti iš angliškos ir lietuviškos. Turint rimtus partnerius užsienyje, tokia svetainės strutkūra tampa didžiuliu privalumu.

Trūkumai ::

  • neatnaujinama informacija – trūksta naujienų apie pasiekimus varžybose, apie ateities planus. Apskritai, atėjus vieną kartą – galima viską perskaityti. Atėjus antrą kartą, matome, kad nieko naujo. Na, dar trečią kartą užsuksime, bet tada neradus nieko naujo, pasirodyti čia dar kartą nebėra tikslo.

Verdiktas ::

Su puikiu dizainu žengę stripų pirmą žingsnį, Biržų dziudo klubas „ROONI“ užstrigo antrame etape – informacijos atnaujinime. Ir šioje vietoje visi Biržų dziudo klubo „ROONI“ internetinių namų pliusai pradeda tirpti. Dizainas puikus – tačiau į sporto klubo svetaines tikrai ne akių paganyti ateinama. Na, nebent merginos į dailius sportuojančius vaikinukus pažiūrėti. Žiūrime toliau… leidimas pasirinkti internautams norimą kalbą – taigi turėtų būti puiku? Ne. Ne, nes dabar su informacijos atnaujinimu vėluojama tiek lietuviškoje versijoje, tiek angliškoje.

Po kiekvienų varžybų aprašę savo nuotykius jose, turėtumėte nuostabią interneto svetainę, į kurią būtų malonu užsukti ne tik mums (sportuojantiems priešininkams), bet ir patiems Jums (po kelių metų pasižiūrėti į nuotraukas ir su nostalgija prisiminti senus gerus laikus). Atsinaujinkite!

Įrašas paskelbtas temoje Apžvalgos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *