Apžvalgos – Kauno Dziudo Klubas “ASAHI”

Kauno Dziudo Klubas „ASAHI“

Kauno Dziudo Klubas ASAHI
Nuoroda: http://asahi.ten.lt
Prezidentė: Lolita Dudėnienė

Privalumai ::

  • pastoviai atnaujinama informacija – įrašai apie klubo sportininkių rezultatus siekia 2005-ųjų metų rugpjūtį. Ir po kiekvienų varžybų pirmiausiai informacija atnaujinama yra būtent Kauno dziudo klubo „ASAHI“ svetainėje.
  • daug gražių merginų nuotraukų – to ir reikėtų tikėtis, nes dauguma klubo sportininkų yra būtent merginos! Manau dauguma Lietuvos jaunųjų sportininkų į šią interneto svetainę pritraukia ne tik noras sužinoti, kaip sekėsi gražiosioms Kauno sportininkėms, bet ir pasižiūrėt į kovojančių merginų nuotraukas.
  • kuriama dziudistų bendruomenė – svetainėje veikia tiek forumas, tiek apkalbų kampelis, tiek svečių knyga. teisingas požiūris – bandyti surasti bendrą kalbą su lankytojais, tiek galbūt reikėtų pasirinkti kurią nors vieną bendravimo rūšį ir ją labiau ištobulinti.

Trūkumai ::

  • spalvos, spalvos ir dar kartą spalvos – jeigu ne Jūsų, merginos, nuotraukos, ir noras greičiausiai sužinoti, kas gi naujo Lietuvos dziudo varžybose nutiko, tikrai ilgiau nei porą minučių Jūsų svetainėje neužsibūčiau. Taip, kažkada tokios spalvos buvo populiaru, tačiau dabar svarbiausia paprastumas ir vartotojamumas. Skaudančios akys mirksi siųsdamos Jums didelį minusą.
  • nuorodos atsidarančios naujame lange – tai nėra labai blogai, gal labiau nepatogu. Man įdomu, tarkim sužinoti Jūsų kontaktus. Ir jei vėliau aš norėsiu vėl paskaityti naujienas, ar peržiūrėti nuotraukas, man tikrai nebus paspausti ant meniu punktų. Bet tai, kad kiekvieną nuorodą atidaro atskirame lange, man tikrai nepadeda.

Verdiktas ::

Šiuo metu Lietuvoje Kauno dziudo klubo „ASAHI“ interneto svetainė yra populiariausia (lyginant su kitų dziudo klubų), ir tokie trūkumai kaip netinkamai parinktos spalvos, ar nuorodos atsidarančios atsikiruose languose to nesugebės paneigti. Neturiu oficialių duomenų, tačiau manau, kad trenerės Lolitos atnaujinama svetainė populiarumu lenkia ir Lietuvos dziudo federacijos internetinius namus. Vienok, atsiradus konkurentams, Kauno dziudo klubo „ASAHI“ svetainė tiesiog privalės tobulėti truputuką sparčiau, arba praras savo ištikimus lankytojus. Sėkmės Jums!

Įrašas paskelbtas temoje Apžvalgos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

1 komentaras apie Apžvalgos – Kauno Dziudo Klubas “ASAHI”

  1. Lolita sakė:

    Aciu uz issamu komentara apie musu puslapi ir uz komplimentus musu merginoms!
    Kadangi puslapi tvarkau viena, o dar ir federacijos puslapi priziuriu, tai dziaugiuosi, kad randu laiko (naktimis) sudeti bent jau nuotraukas ir parasyt trumpa komentara apie paskutines varzybas musu puslapyje.
    Panevezietis Setovas pasisiule padet tvarkyt musu puslapi (jau ir del dizaino sutarem), taciau darbai uztruko, net nezinau, kada pamatysit kokius pakeitimus:-)
    Jei kas noretu i pagalba mums – visada prasom! Tikrai tarp 99 savo darbu neuztenka man laiko (o ir zinau, kad man neuztenka ziniu) padaryt puslapi toki, koki as ji isivaizduoju! Tad lauksime ne tik vertinimu ir pasiulymu, bet ir realios pagalbos. Juk mes viena seima, taip sakant:-)

    Linkejimai vaikinams:-) ir treneriui!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *